mamaplus

O fetiță de 11 ani a murit la patru zile după o căzătură gravă din scrânciob

-
//
03.06.2021

Moarte de-a dreptul dramatică pentru o fată de 11 ani, care s-a stins din viaţă la patru zile, după un „accident tragic” care a avut loc în timp ce se juca în grădină, în scrânciob. Copila a fost transportată cu avionul la spital, după ce a fost găsită în stare gravă. Incidentul a avut loc în orașul Cheshire, Widnes, Anglia, pe 23 mai, când poliția și paramedicii au fost chemați la proprietate. Pe 27 mai, patru zile mai târziu, fetiţa s-a stins din viaţă la spital.

Vecinii au povestit cât de şocaţi au fost să afle despre incident, dar şi despre moartea copilei: „Am auzit că fata s-a rănit într-un leagăn. Mi-a părut atât de rău pentru familia ei când am aflat că a murit. Pierderea unui copil este teribilă pentru orice familie.” Alți rezidenți au susținut, de asemenea, că fata „se juca în leagăn” în grădină, când a avut loc tragedia.

Circumstanțele exacte rămân neclare. Un purtător de cuvânt al poliției din Cheshire a declarat că moartea fetei nu este tratată ca suspectă și că se pregătește un dosar pentru legist. „Acesta pare să fi fost un accident tragic. Gândurile noastre rămân la familia copilului în aceste momente dificil”, a declarat inspectorul detectiv Rob Lees. El a adăugat că familia fetei era susținută de ofițeri.