mamaplus

O fetiță a căzut de la etajul unui hotel, iar un băiat a fost salvat în ultimul moment din piscină

-
//
05.07.2022

Pe litoral autoritățile le atrag atenția părinților veniți la mare cu cei mici să fie atenți, mai ales că luni doi copii au fost la un pas să-și piardă viața. Atunci când copilul se află în piscină sau în mare, părinții ar trebui să-l urmărească cu atenție. Zilele trecute, pe litoralul românesc, doi copii au fost la un pas de moarte din cauza neatenției părinților. O fetiță de doi ani a căzut de la etajul unui hotel, iar un băiat de cinci ani a fost salvat în ultimul moment din piscină.

Primul incident s-a petrecut în stațiunea Eforie Nord, unde o fată de doi ani s-a prăbușit de la etajul al doilea al unui hotel.

Copila este a unei cameriste, iar femeia nu a supravegheat-o câteva momente. Fata s-a urcat pe fereastră, a alunecat și a căzut din fericire pe un spațiu verde. Martorii au solicitat sprijinul medicilor, iar fata a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, dar în stare stabilă.

Nu a durat prea mult, iar medicii au preluat un alt copil, de această dată din stațiunea Olimp. Băiatul de cinci ani era în vacanță cu părintii și, în împrejurări încă necunoscute, a ajuns în piscină. A avut noroc că un turist l-a observat și l-a adus la suprafață. Medicii spun că starea lui este stabilă.