mamaplus

O femeie știa că este însărcinată cu șapte copii, dar a născut nouă. Cum a fost posibil?

-
//
05.05.2021

Halima Cisse, în vârstă de 25 de ani, din Mali, Africa de Vest, a fost transportată cu avionul în Maroc pentru a naște, după ce o ecografie a arătat că așteaptă șapte bebeluși.  Totuși, uterul ei era atât de aglomerat, încât medicii nu au văzut și ceilalți doi fetuși. Până la urmă, tânăra a adus pe lume noua copii.

Inițial, medicii i-au spus femeii că va avea șapte copii. Tânăra a fost transportată cu avionul în Maroc, la un specialist, pentru a-i aduce pe lume pe copiii săi. Doar că avea să aibă parte de supriza vieții sale.

Într-un final, ea a adus pe lume prin cezariană nouă copii, cinci fetițe și patru băieței. Acest caz este unul extrem de rar, având în vedere faptul că mulți dintre bebeluși nu rezistă până la termen și există multe complicații.

Toți bebeluşii au fost aduşi pe lume prin cezariană. Naşterea nonupleților este un eveniment extrem de rar. Din cauza complicațiilor medicale care survin în cazul unor astfel de sarcini unii dintre fetuşi nu supraviețuiesc.

Femeia a petrecut două săptămâni în spitalul Point G din capitala Bamako, înainte de a fi transferată în Maroc, după intervenția președintelui din Mali. Atât ea, cât și cei nouă bebeluși ai săi sunt sănătoși și în afara oricărui pericol.