mamaplus

O femeie și-a bătut copilul de 3 ani până l-a omorât, iar apoi l-a mușcat ca să-și revină

0
//
11.05.2021

O tânără de 27 de ani și-a lovit copilul de 3 ani pănă l-a lăsat fără suflare. Imediat după ce și-a dat seama ce a făcut, femeia l-a mușcat pe copil încercând să-l readucă la viață. După tragedie, femeia a fost internată într-un spital de psihiatrie.

Potrivit procurorilor, totul s-ar fi întâmplat în luna februarie în județul Buzău din România. Un vecin al familiei a alertat autoritățile când a aflat că mezinul familiei a fost bătut crunt. Ajuns la casa respectivă, echipajul medical l-a găsit pe copil în stop cardio respirator, cu multiple leziuni pe corp, atât vânătăi cât și mușcături, și nu l-a mai putut salva.

În urma anchetei, mama copilului le-a declarat anchetatorilor că e posibil ca micuțul să fi căzut din pat, dar și că unul dintre frați l-ar fi  bătut pe acesta. Nici un moment nu a recunoscut că ea ar fi autoarea crimei.

Medicii legiști au stabilit însă că micuțul a fost bătut cu bestialitate. Copiluil avea leziuni la cap, hematoame pe tot corpul și mușcături pe care chiar mama lui le-ar fi făcut.

Femeia a fost internată la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, unde medicii i-au făcut expertiză psihiatrică. Acum, procurorii așteaptă raportul examenului în funcție de care vor continua ancheta în acest caz. Surse din rândul anchetatorilor susțin că tânăra ar fi avut discernământ în momentul în care și-a bătut copilul.  De altfel, în timpul examenului psihiatric, ea ar fi recunoscut în parte că l-a bătut pe copil.  

Femeia mai are 2 copii de 3 și respectiv 11 ani și locuia cu concubinul ei, care nu este tatăl micuțului ucis.