mamaplus

O femeie și-a ascuns copilul în mașina de spălat

-
//
19.03.2024

Caz șocant în Suceava, unde o femeie de 32 de ani și-a ascuns copilul nou-născut în mașina de spălat. Totul a ieșit la iveală a doua zi, când femeia a mers la spital cu probleme cauzate de naștere, pe care a încercat să le ascundă.

mamaplus

Medicii și-au dat seama, însă, ce s-a întâmplat și au anunțat Poliția, scrie Monitorul de Suceava. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru pruncucidere, transmite monitorulsv.ro.
Scene șocante într-o gospodărie din Vatra Dornei, unde o femeie în vârstă de 32 de ani a născut un copil, l-a învelit într-o pătură și apoi l-a abandonat în mașina de spălat.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de 14 martie, iar lucrurile au ieșit la iveală a doua zi, după ce mama s-a prezentat la spital cu probleme cauzate de naștere. 

Ea a încercat să ascundă totul, atât de familie, cât și în fața doctorilor. Dacă în familie, minciuna despre o închipuită boală a ținut, la spitalul din Vatra Dornei lucrurile au stat altfel. Medicii și-au dat seama de situație și au anunțat Poliția.

Oamenii legii au intrat pe fir și au mers la spital, unde au audiat-o pe femeie, care într-un final le-a spus ce a făcut cu nou-născutul. 

Mama, care mai are un copil, pe care, de asemenea, nu l-ar fi dorit, a precizat că bebelușul pe care l-a născut pe 14 martie nu era viu. Aceste aspecte trebuie să le lămurească însă medicii legiști care au efectuat necropsia. 

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava și vizează infracțiunea de pruncucidere. În funcție de rezultatele necropsiei se va stabili dacă mama a comis fapta în cunoștință de cauză sau sub imperiul emoțiilor nașterii.