mamaplus

O femeie a născut în mașină, în timp ce iubitul ei mergea cu aproape 100 km/h

-
//
03.05.2021

O femeie a dat naștere fiicei ei, în mașină, în timp ce partenerul ei conducea cu 96 de kilometri pe oră pe o șosea inundată. Cei doi se îndreptau spre maternitate.

Tânăra de 28 de ani era la doar câteva minute distanță de spital, când a născut. Pe parcursul călătoriei de 45 de minute de la casa lor, cuplul a trebuit să oprească mașina în mod repetat pentru a verifica dacă pot trece peste drumurile inundate. Cazul a avut loc în Marea Britanie.

Femeia a povestit că ea, dar și partenerul ei au început să țipe, iar când au ajuns la spital, bărbatul a coborât din mașină și a început să alerge desculț. Își scosese pantofii și șosetele pentru a verifica dacă se poate trece peste o porțiune de drum inundată.

„Le-a povestit medicilor ce s-a întâmplat, apoi au venit moașele la mine. Nu le venea să creadă că am născut în mașina care mergea cu viteză”, a spus femeia.

Siena a venit pe lume pe 24 februarie, cântărind 4 kg. 

„Se simte foarte bine acum și este cel mai cuminte copil, ceea ce e șocant, având în vedere modul în care s-a născut”, a spus mama micuței.