mamaplus

O femeie a murit la naștere. Ce a găsit soțul în laptopul ei e incredibil!

0
//
12.12.2019

Cei doi îndrăgostiți sunt originari din SUA și trăiau cea mai fericită perioadă a mariajului lor, urmând să devină părinți pentru prima oară. Din păcate, fericirea venirii pe lume a fetiței lor a fost umbrită de moartea subită a mamei ei.

Jessica a decedat la naștere, iar Jared s-a trezit că în cea mai fericită zi a vieții lui a rămas fără persoana pe care o iubea cel mai mult. La scurt timp după acest moment, el a aflat un secret pe care soția sa îl ascunsese în ultima perioadă.

mamaplus

Deși micuța lor s-a născut perfect sănătoasă, mama fetei a intrat în colaps imediat după ce a adus-o pe lume. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea și i-au declarat decesul la o oră de când născuse. Ajuns acasă, complet răvășit de pierderea soției sale, Jared a început să se uite prin lucrurile soției sale. Printre acestea se afla și laptopul Jessicăi, care rămăsese deschis.

Ce făcuse femeia cu puțin timp înainte să meargă spre spital?

Deși nu a avut nicio secundă idee de ceea ce urmează să se întâmple cu ea, Jessica i-a lăsat micuței sale un dar neprețuit. Pe laptopul ei erau mai multe video înregistrate cu Jessica pe timpul sarcinii. În acele videoclipuri, Jessica citea diverse povești de copii și cânta cântăcele pentru bebeluși.

Lui Jared nu-i venea să creadă că soția sa a făcut asta și că micuța lui va avea ocazia, astfel, să-i asculte vocea mamei sale. Din acel moment, în fiecare zi, cei doi au ascultat videoclipurile Jessicăi și, ușor – ușor – a devenit un ritual în casa lor. Iată unul dintre videoclipurile lăsate de tănără fiicei sale!