mamaplus

O femeie împărțea copiilor din parc dulciuri otrăvite. Cazul a avut loc în stânga Nistrului, o fetiță de 2 ani a ajuns la spital

-
//
09.04.2024

Un copil de doi ani a ajuns la spital, după ce ar fi fost servit în parc cu dulciuri otrăvite. Suspectă este o femeie în vârstă de 34 de ani, care se află la evidența medicului psihiatru și narcolog. Până a fi reținută, ea ar fi reușit să ofere mai multor copii dulciuri otrăvite. Cazul a avut loc la Tiraspol, pe 9 aprilie, anunță Ministerul de Interne nerecunoscut din stânga Nistrului, conform Newsmaker.

mamaplus

Potrivit sursei citate, o familie tânără se plimba cu fiica lor de 2 ani într-un parc din Tiraspol. La un moment dat, fetița s-a distanțat de părinții ei, iar când a revenit ținea în mână o chiflă, din care reușise să muște. Părinții s-au alertat în momentul în care au simțit mirosul puternic care venea de la chiflă primită de fiica lor de la o persoană necunoscută. Mai mult, aceștia ar fi observat granule suspecte, de culoarea albastră.

Aceștia au identificat femeia care a oferit chifla copilului lor. În acel moment, ea ar fi împărțit dulciuri otrăvite și altor copii. Familia a imobilizat femeia și a solicitat poliția, scrie sursa citată.

S-a dovedit că femeia de 34 de ani, care a „servit” copiii din parc cu dulciuri otrăvite are 34 de ani. Ea se află la evidența medicului psihiatru și narcolog.

Copilul de 2 ani a fost internat la Institutul Mamei și Copilului, fiind suspecție la otrăvire cu otravă pentru șoareci.