mamaplus

O femeie gravidă în 5 luni, căzută 8 metri în râpă, cu ATV-ul, la Sinaia

-
//
02.02.2020

Două persoane, între care o femeie însărcinată, au căzut cu ATV-ul într-o râpă, în Sinaia, pe drumul spre Cota 1400. Pompierii și salvamontiștii au intervenit, astăzi, pentru salvarea victimelor.

Un ATV condus de un tânăr de 25 de ani a părăsit partea carosabila și a ieșit în decor, într-o zonă înclinată, cu vegetație, aflată la o diferență de nivel de circa 8 metri. Conducătorul vehiculului și o femeie de 22 de ani, pasager, au fost transportați la spital. Ambele victime au naționalitate spaniolă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a transmis că pompierii intervin pentru salvarea a două persoane care au căzut cu ATV-ul în râpă de aproximativ opt metri. 

„O femeie de 22 de ani, însărcinată în luna a cincea, și un bărbat de 25 de ani sunt evaluați medical”, a spus Vasiloae.

Accidentul s-a produs pe drumul care leagă Sinaia de cota 1400. Victimele sunt un bărbat și o femeie însărcinată. Aceasta a suferit un traumatism abdominal, traumatism hemitorace stâng și clavicula dreaptă, fiind transportată la Spitalul Județean Ploieşti.