mamaplus

O femeie a fost bătută de soțul ei și alungată de acasă, în miezul nopții, alături de copil

-
//
26.11.2021

O femeie,  aflată în izolare la domiciliu, în contextul actual pandemic, a fost lovită de soțul ei şi alungată din casă cu copilul, în noaptea de joi spre vineri, iar autoritățile au preluat-o într-un Centru de recuperare pentru victimele violenței domestice.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, din județul Tulcea, România a sunat la numărul unic de urgență 112 şi a reclamat că soțul său, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a lovit-o cu pumnul în zona spatelui şi alungat-o din locuință.

“Ea a menționat că este a patra oară când bărbatul o agresează fizic şi, fiind speriată, a luat copilul în grabă, părăsind locuința şi cerând sprijinul forțelor de ordine. Femeia şi copilul au fost preluați imediat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Tulcea şi transportați la Spitalul Județean Tulcea. În urma investigațiilor medicale de specialitate acordate, s-a stabilit că femeia se afla în perioada de izolare la domiciliu, în actualul context pandemic”, se arată în comunicatul IJJ.

Tânăra şi copilul ei au fost preluați de reprezentanții Serviciului de Asistență Socială în vederea acordării de sprijin în cadrul Centrului de recuperare pentru victimele violenței în familie.

Lucrătorii IJJ au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.