O femeie a făcut Brownie din lapte matern, apoi le-a vândut cantinei unei școli

O femeie a făcut Brownie din lapte matern, apoi le-a vândut cantinei unei școli

-
//
26.07.2017

O femeie a stârnit o adevărată isterie pe rețelele de socializare după ce a dezvăluit într-un comentariu că și-a folosit propriul lapte matern pentru a prepara niște negrese. Mai mult decât atât, ea nu înțelege de ce a intrat în conflict cu mama unui elev din acea unitate de învățământ.

O femeie a făcut Brownie din lapte matern, apoi le-a vândut cantinei unei școli

Femeia, care a rămas anonimă, a încercat să ceară un sfat pe Facebook cu privire la cum ar trebui să procedeze față de o mămică ce o condamnă că a folosit lapte matern pentru niște prăjituri pe care apoi le-a vândut la școală, informează Daily Mail.

„Am nevoie de un sfat. Am făcut negrese pentru cantina școlii care conțin lapte matern. N-am avut timp să mă duc până la magazin (pentru a cumpăra lapte obișnuit, n.r.) și m-am gândit că oricum nu ar fi chiar așa de rău. Unii dintre acei copii ar putea adopta o astfel de nutriție, să fim sinceri. Nici nu am pus prea mult. Una dintre mămici a aflat și a făcut un mare scandal. Nu știu ce să fac! Ceva sugestii?”, a scris femeia pe rețeaua de socializare.

În doar 34 de momente, aceasta ar fi primit peste 200 de comentarii și sugestii din partea internauților, unul mai diferit ca altul.

„E ca și cum aș face eu limonadă cu urină pentru că am rămas fără apă și n-am chef să merg până la magazin să cumpăr”, a criticat-o o utilizatoare de pe Facebook, în timp ce o altă femeie a preferat să glumească, folosindu-se de un banc: „«Susan, aceste negrese sunt delicioase. Ce ai pus în ele?»...«Pe mine»”.

Sursa: