mamaplus

O femeie a făcut avort la lumina telefonului. Ce explicații are ginecologul

-
//
13.12.2019

Un medic este cercetat disciplinar după ce a făcut un chiuretaj la lumina telefonului, în condiţiile în care becul lămpii s-a ars. Pacienta a fost deranjată mai mult de glumele medicului.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti,  Costin Ştefan, a declarat că a fost începută o anchetă internă, iar un ginecolog este cercetat discplinar după ce, în timpul unui avort, a făcut intervenţia la lanterna de la telefonul mobil.

„În timpul unui chiuretaj s-a ars un bec în cabinet. La momentul respectiv a găsit soluţia cea mai bună, a recurs la lumina de la lanterna telefonului. A făcut un bine, a putut continua actul operator. A fost declanşată o anchetă internă, este cercetat disciplinar. Ne-am autosesizat”, a declarat Ştefan.

Potrivit acestuia, femeia care a suferit avortul nu a fost atât de deranjată de lumină, cât de comportamentul şi limbajul medicului, care a făcut tot felul de glume neadecvate. Ginecologul este un doctor „tânăr, dar cu suficientă experienţă”, a afirmat directorul medical al SJU Piteşti.