mamaplus

O femeie din Fălești și-a rănit nepotul de 4 ani, după ce a urcat beată la ghidonul unei motociclete

-
//
26.04.2021

Un copil de patru ani a ajuns la spital, după motocicleta pe care se afla s-a izbit într-un copac. Accidentul a avut loc ieri, în satul Hrubna din raionul Fălești. Potrivit Poliției, femeia în vârstă de 28 ani, fiind în stare de ebrietate (0,80 mg/l în aerul expirat), conducea o motoretă fără număr de înmatriculare. În calitate de pasageri, pe motocicletă se mai aflau cumnata șoferiței de 23 de ani (0,30 mg/l în aer expirat) și cu copilul de 4 ani al cumnatei. Din cauza stării de ebrietate aceasta a pierdut controlul motocicletei și s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, băiețelul a fost transportat la spitalul pentru îngrijiri medicale.

Tot ieri, în satul Selemet din Cimișlia un tânăr de 20 de ani, conducând o motocicletă fără număr de înmatriculare pe un drum acoperit cu pietriș, a pierdut controlul asupra ghidonului și a căzut la sol. În urma accidentului conducătorul a fost preluat de ambulanță.

Acesta se afla în stare de ebrietate, testul alcoolscopic a arătat 0, 70mg/l în aerul expirat. 

De la începutul anului, peste 340 de motociclete au fost ridicate și duse la parcarea specială pentru că nu erau înregistrate corespunzător, aveau difecțiuni tehnice sau conducătorul se afla în stare de ebrietate.