mamaplus

O femeie din Cojușna, în stare gravă la spital după un accident casnic

0
//
23.10.2020

O explozie s-a produs ieri într-o gospodărie din localitatea Cojușna, raionul Strășeni. O femeie de 37 de ani a ajuns la spital, după ce a încercat să alimenteze cu lemne și cărbuni un cazan. Apelul privind deflagrația a fost recepționat de Serviciul 112 la ora 14:25. Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că în urma exploziei au fost afectate materialele constructive a bucătăriei în care se afla cazanul.

Femeia a fost preluată de o echipă de medici fiind internată la Institutul de Medicină Urgentă pentru ulterioare îngrijiri.

Primele cercetări au stabilit că deflagrația s-a produs după ce femeia a decis să conecteze cazanul, care pe parcursul perioadei calde a anului nu a fost folosit. Cazul este cercetat de specialiști.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează oamenii să verifice instalațiile de încălzire înainte de începerea sezonului rece. Mai mult, specialiștii recomandă ca verificarea și reparația acestora să fie efectuate de persoane autorizate pentru astfel de lucrări.

mamaplus