O femeie din Capitală a fost prinsă între ușile unui troleibuz și târâtă câțiva metri pe asfalt

O femeie din Capitală a fost prinsă între ușile unui troleibuz și târâtă câțiva metri pe asfalt

-
//
14.02.2018

A vrut să coboare din troleibuz, dar a ajuns în stare gravă la spital. S-a întâmplat cu o femeie din Capitală, care a fost prinsă între ușile mijlocului de transport și târâtă apoi câțiva metri pe asfalt. Femeia s-a ales cu răni serioase la ambele picioare. Poliția spune că va deschide dosar penal după ce va avea concluziile expertizei medico-legale, scrie tv8.md.

O femeie din Capitală a fost prinsă între ușile unui troleibuz și târâtă câțiva metri pe asfalt

Incidentul s-a produs, ieri, într-un troleibuz de pe linia numărul 3, în sectorul Buiucani. O femeie a vrut să coboare, însă șoferul nu ar fi observat-o și a pornit, prinzând-o între ușile troleibuzului.

„Troleibuzul a staționat la stație în timp ce femeia cobora din troleibuz, șoferul nefiind atent i-a prins geanta între ușă, din acest motiv și femeia s-a accidentat”, a declarat Natalia Stati, ofițer de presă, Poliția Capitalei.

Femeia de 67 de ani a fost transportata la spitalul de urgență, fiind internată în stare gravă. Imediat a fost supusă unei intervenții, iar acum se afla secția de reanimare.

„I-a fost cojită o suprafață masivă de piele tot cu mușchi, de la femur și gleznă la piciorul drept și stâng. E conștientă, dar ajutată de aparatele mecanice/ de respirație”, spune Petru Craveț, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență.

Șeful Regiei Transport Electric spune că șoferul este experimentat, având peste 8 ani de experiență în acest domeniu.

„Evident șoferul care a stat la volan este înlăturat de la volan, nu i se va mai permite să ducă/ transporteze călători. Șoferul are peste 8 ani de experiență la volan care a transportat pasageri și iată astăzi constatăm așa un caz”, susține Gheorghe Morgoci, director RTEC.

Poliția a deschis un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele incidentului. Decisiv pentru acest caz este și expertiza medico-legală. Dacă leziunile femeii vor fi grave, atunci șoferul troleibuzului riscă să fie cercetat penal.

Sursa: tv8.md