mamaplus

O femeie a dat foc propriilor copii pentru a se răzbuna pe iubit

-
//
22.05.2019

O femeie de 26 de ani a dat foc propriilor copii pentru a se răzbuna pe iubitul microbist. Cazul înspăimântător a avut loc în Holzwickede, Germania.

mamaplus

Potrivit observator.tv, tânăra s-a supărat pe iubitul ei, care a ieşit în oraş cu băieţii pentru a sărbători ultimul succes obţinut de Borussiei Dortmund pe terenul marii rivale Borussia Monchengladbach. Astfel, aceasta a plănuit să se răzbune în cel mai cumplit mod. Femeia i-a închis pe cei doi în camera lor şi a dat foc la uşă, iar apoi a părăsit apartamentul.

Din fericire, un vecin a intervenit pentru a-i salva pe cei doi copii, unul de doi ani şi unul de cinci ani. Totuşi, a fost nevoie de apariţia pompierilor pentru a salva micuţii, dar şi pe bărbatul care a încercat să-i ajute.

Pompierii care i-au salvat pe copii au izbucnit în lacrimi. Victimele au ajuns în stare gravă la spital, dar, din fericire, au scăpat cu viaţă.

Mama micuţilor a ajuns la închisoare, iar ancheta a scos la iveală faptul că femeia făcea video-chat în momentul în care a dat foc la apartament.

Sursa: publika.md