mamaplus

O femeie a aflat că are cancer la sân din întâmplare. Câteva imagini video i-au salvat viața

-
//
23.10.2019

Britanica Bal Gill în vârstă de 41 de ani a vizitat recent expoziția ″Camera Obscura & World of Illusions″, din Edinburgh şi a realizat o fotografie cu imaginea termică relevată de camera cu termoviziune. Ulterior, ea a observat o pată roşie de căldură care radia din zona sânului stâng

Lui Gill i s-a părut ″ciudată″ distribuirea inegală a căldurii în comparaţie cu alte persoane, aşa că a căutat informaţii pe internet de unde a aflat că astfel de camere cu termoviziune pot fi utilizate de oncologi pentru diagnosticarea cancerelor. Ea şi-a programat o vizită la medic.

mamaplus

Ulterior, femeia a fost diagnosticată cu cancer mamar în ″stadiu incipient” şi urmează să fie supusă celei de a treia intervenţii chirurgicale pentru prevenirea răspândirii tumorii.

Femeia nu a ezitat să le adreseze un mesaj proprietarilor muzeului din Edinburgh.

″Vreau să vă mulţumesc, fără camera aceea n-aş fi aflat. Ştiu că nu pentru asta e făcută camera, dar pentru mine a fost o vizită care mi-a schimbat viaţa″, a scris Bal Gill reprezentanţilor atracţiei turistice.

Directorul general al atracţiei turistice, Andrew Johnson, a recunoscut că nici nu a bănuit vreodată că această cameră termică are potenţialul de a detecta simptome ce pot schimba viaţa radical.