mamaplus.md

O elevă de clasa a 8-a, agresată verbal de către administratoarea școlii: „Du-te la mă-ta acasă”

-
//
18.01.2019

O elevă de clasa a 8-a a fost agresată și apostrofată de către administratoarea școlii, după ce aceasta s-a plâns de faptul că în clasa în care învață, este frig, scrie spynews.ro. 

mamaplus.md

O elevă de clasa a 8-a a fost agresată verbal de către administratoarea școlii, după ce aceasta s-a plâns de faptul că în sala de clase este foarte frig. Deranjată de „pretențiile elevilor”, administratoarea unității de învățământ le-a zis elevilor că nu merită să învețe în condiți mai bune, iar elevei de clasa a 8-a i-a adresat o replică halucinantă: „Du-te la mă-ta acasă, dacă este frig!”

Managerul școlii gimnaziale susține că regretă comportamentul șocant al învățătoarei. 

„În primul rând, vreau să vă spun că regret comportamentul şi vocabularul folosit de doamna administrator. Am stat de vorbă şi cu dumneai de dimineaţă şi a recunoscut că n-a fost tocmai deontologică această comportare, dar a pornit de la ideea că, într-adevăr, copiii din clasa respectivă mai creează probleme în ceea ce priveşte întreţinerea mobilierului, întreţinerea curăţeniei în clasă şi atunci, din păcate, şi-a ieşit un pic din fire. Nu e vorba de distrugeri mari, să zicem că sunt manifestări ale copilăriei şi ale vârstei, dar ar putea să fie ceva mai atenţi”, susține managerul școlii gimnaziale.

Sursa