O educatoare vine beată la muncă și maltratează copiii

O educatoare vine beată la muncă și maltratează copiii

-
//
19.03.2018

Mama unui copil care merge la grădinița din Grătiești susține că atât micuțul ei, cât și alți colegi de grupă sunt maltratați de o educatoare. Mai mult, aceasta spune că educatoarea vine beată la muncă. Chiar dacă a depus o plângere, nici directoarea instituției, nici cei din primăria localității nu au luat-o în seamă.

O educatoare vine beată la muncă și maltratează copiii

Văzând că nu este auzită, mămica a decis să scrie o postare pe facebook:

“Joi la grădinița nr.1 din comuna Gratiesti, copiii din grupa ghiocel, stau la masă, beau chefir cu ceva, probabil biscuiți, nu stiu exact. Careva 2 copii rid, educatoarea (Dna Lidia) nu vede exact cine ride fiind cu spatele la ei. Atunci se întoarce, greseste copilul, vine la al meu, ii ia ceașca de chefir, răstoarnă chefirul pe podea si ii da cu ceasca in cap...... toți copiii au văzut, au povestit acasă la părinti, si toti copiii povestesc anume asa. Ea spune ca copilul se tot rotea pe scaun (scaunele sunt cu spetează desigur) si rotindu-se s-a lovit singur. In urma loviturii ia ramas o mica vinataie moale (s-a coagulat putin singe acolo), si stratul superficial de piele era zgîrîiat/ julit. Atașez poze. Zic cu ce viteza se rotea copilul, incit de la lovitura putea să-i ramina vinataie si zgîrietură?!

Această educatoare anterior a fost gasita amețită la lucru, de nenumărate ori. Directoarea la toate acestea ne zice in față ca nu-i drept si gata, noi cu ochii noștri am văzut-o amețită, dar directoarea oricum ne face proști pe față. La primaria comunei nici nu inspecteaza cazul cu consumul de alcool, argumentind ca doamna este una dintre cele mai bune educatoare. Desigur ca pe linga asta au mai fost cazuri de violența din partea ei: cu bastonul, un fel de arătător, ii loveste la brate (educatoarea a fost pe buletin, apoi a revenit, si peste 2-3 zile copilul vine cu vînataie la bratul drept), in spate, cind si unde ii nimereste. Nu mai zic de faptul ca îi numește draci pe copii. E scandalos de tot, si nu stiu ce sa fac. Si educatoarea încă este iesita la pensie, dar continua sa activeze.”

O educatoare vine beată la muncă și maltratează copiii

Sursa: Mamaplus.MD