mamaplus

O cunoscută bloggeriță de la noi, agresată de un individ în plină stradă

-
//
24.01.2022

După o scurtă vacanță în Republica Moldova, bloggerița Olga Manciu s-a reîntors la Londra, acolo unde este stabilită alături de întreaga familie. Fiind mereu activă pe rețelele sociale, Olga a lipsit astăzi de pe Instagram, ceea ce a stârnit multe semne de întrebare în rândul urmăritorilor săi. Acum câteva minute, bloggerița a mărturisit că a avut parte de o experiență groaznică.

”Ieri mi s-a întâmplat ceea, ce cred că nu o să uit niciodată. La ora 10 dimineața, fix în fața casei, am fost atacată de un individ care m-a agresat fizic și a încercat să mă violeze. Prin urmare am rămas cu psihicul scuturat, corpul plin de semne și o unghie ruptă definitiv. Evident că am chemat poliția, cazul este în lucru iar băietanul cela este cautat. Bine că avem camere de luat vederi și respectiv avem mai multe dovezi!”, a mărturisit Olga Manciu pe Instagram.

Bloggerița spune că este epuizată și a fost nevoită să ajungă la spital.

”Sunt fără de puteri, astăzi mi s-a blocat spatele ceea ce m-a făcut să vin la spital, plus mi-e frică de degetul fără unghie fiindcă e rană deschisă și să nu fac vreo infecție în sânge! Moral nu îmi e ușor, fiindcă tot imi apare imaginea în fața ochilor, dar încerc să fiu pozitivă și îi mulțumesc Universului că tipul nu avea vreun cuțit în mână. Concluzia: Niciodată nu știi cum te întâlnește o nouă zi și ce încercări are pentru tine!”, a mai adăugat Olga.

Fiind asaltată de zeci de mesaje din partea admiratorilor săi îngrijorați, Olga Manciu a menționat că va reveni cu mai multe detalii despre starea sa de sănătate în zilele următoare.