mamaplus

O copilă a fost violată într-o baie publică din Italia de mai mulți adolescenți

-
//
06.02.2024

Caz de-a dreptul revoltător în Italia. O copilă de 13 ani a fost târâtă într-o toaletă publică de șapte tineri și violată, în timp ce iubitul ei a fost forțat să se uite.

mamaplus

Fata, în vârstă de 13 ani, a fost agresată sexual în parcul Villa Bellini din Catania, Sicilia, în jurul orei 19.30 pe 30 ianuarie, în timp ce se plimba cu iubitul ei de 17 ani. Un grup de tineri i-au forțat pe fată și pe iubitul ei să intre într-o toaletă publică. Acolo, unii dintre ei l-au imobilizat pe iubitul fetei, astfel încât acesta să nu poată riposta, iar alți doi au violat-o pe față în fața lui, transmite observatornews.ro.

Există șapte bărbați suspecți, iar trei dintre ei sunt minori. Toți ar fi intrat ilegal în Italia între noiembrie 2021 și martie 2023 ca „minori neînsoțiți”, relatează La Repubblica. Suspecții sunt din Egipt și au vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani.

„Doi m-au prins și alții mi-au prins iubitul. Și ne-au dus la baie. A fost un coșmar, nu era nimeni acolo în acel moment", a spus fata.

Ea a spus că încearcă să se elibereze, la fel ca și iubitul ei, dar nu au putut riposta în fața celor șapte adolescenți. Doi dintre ei ar fi violat-o în timp ce ceilalți o priveau.

„Și l-au forțat și pe iubitul meu să se uite. Urla, era disperat. I-am spus: „Te implor, te implor, nu mă răni, dă-mi drumul”, a continuat fata să povestească.

Violul a durat 30 de minute, până când cuplul a putut în sfârșit să se elibereze și să scape. I-au alertat imediat pe carabinieri, care au reușit să prindă grupul în 24 de ore. Victima i-a identificat pe cei doi presupuși autori ai violului, a declarat ieri poliția.

În timp ce fata a putut identifica doar doi dintre atacatori de teamă să nu acuze o persoană nevinovată, iubitul ei i-a identificat pe ceilalți cinci. Prim-ministrul italian Giorgia Meloni, care se afla la Catania într-o vizită pre-aranjată, a spus că a fost șocată de veste. Ea a promis că „se va face dreptate”.