mamaplus

O copilă a fost găsită fără suflare la o stație de pompare a apei

-
//
31.05.2024

O minoră de 15 ani a fost găsită fără suflare la o stație de pompare a apei, în după amiaza zilei de joi, 30 mai. Preliminar, ar fi vorba de un suicid. Tragedia s-a petrecut în raionul Anenii Noi.

mamaplus

Ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Mariana Didenco, a precizat pentru Realitatea.md, că în după amiaza zilei de joi, 30 mai, poliția din raion a fost sesizată de către o femeie precum că fiica sa de 15 ani nu-i răspunde la telefon și nu cunoaște locul aflării acesteia.

„Urmare a măsurilor întreprinse de polițiști, după aproximativ o oră de căutări corpul neînsuflețit a fost depistat în extravilanul localității Gura Bîcului, preliminar ar fi vorba de suicid, cadavrul fiind îndreptat pentru efectuarea expertizei medico-legale și stabilirea cauzei exacte a survenirii decesului”, a mai precizat Mariana Didenco.

Studio-l.md scrie că potrivit primarului satului Gura Bîcului, fata provenea dintr-o familie cu mai mulți copii și că gestul ei a șocat întreaga comunitate, mai ales că nimic nu părea să prevestească o astfel de tragedie. Tânăra era dintr-o familie respectată în sat, care nu avea probleme cunoscute.

Astfel, pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.