mamaplus

O copilă din Orhei se zbate între viață și moarte după ce a fost implicată într-un accident

-
//
07.07.2022

O minoră se zbate între viață și moarte după ce motocicleta pe care se deplasa în calitate de pasager a fost implicată într-un accident. Totul a avut loc la miezul nopții de 7 iulie, în satul Pohrebeni din raionul Orhei.

Potrivit datelor oferite de ofițerul de presă de la IP Orhei, Elena Băetrău, șoferul de 18 ani aflându-se la ghidonul motocicletei de model ”Fecon” și având ca pasageră o minoră de 15 ani, făcând exces de viteză, a tamponat un pieton cu vârsta de 18 ani care se deplasa pe marginea părții carosabile. Ca urmare, conducătorul motocicletei a pierdut controlul asupra conducerii, și s-a inversat.

Toate persoanele au fost preluate și transportate la Spitalul raional din Orhei, pentru îngrijiri medicale. Presa scrie că cel mai mult a avut de suferit pasagera de 15 ani, aceasta se zbate între viață și moarte.

Fiind testați cu ajutorul aparatului Drager, atât șoferul motocicletei cât și pietonul, rezultatul final fiind de 0.00 mg/l în aerul expirat, i-ar pasagerei i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea concentrației de alcool.

Alte circumstanțe pe cazul dat se stabilesc.