mamaplus

O copilă de 10 ani a violat un micuţ de doar 4 anișori: Se jucau „de-a doctorul”

-
//
23.04.2019

O copilă de numai 10 ani a fost pusă sub acuzații grave! Micuța a atras atenția oamenilor legii, care consideră că a violat un copil de numai 4 ani, în timp ce se jucau, scrie spynews.ro.

mamaplus

A ieșit la iveală un caz de-a dreptul șocant! În anul 2013, o minoră de numai 10 ani s-a confruntat cu acuzaţii de viol după ce s-a jucat „de-a doctorul” cu un băieţel de numai 4 ani.

Întâmplarea a șocat pe toată lumea, iar părinții fetei sunt de-a dreptul fără grai. Cu toate acestea, ei au considerat că autoritățile s-au cam grăbit să pună asemenea acuzații grave pe umerii copilei lor, de numai 10 ani. 

Fata, din statul american Texas, este acuzată de poliţie de agresiune sexuală agravată. Presupusa agresiune a avut loc în luna aprilie a anului 2013, când ea se afla într-un grup de copii care se jucau „de-a doctorul”. Un vecin a văzut copiii care se joacă şi a chemat-o pe mama unui băiat din grup în vârstă de 4 ani. 

Poliţia din Houston a spus că fata l-a atins pe băiatul de 4 ani în mod nepotrivit.

„Nu ne-am mai ocupat de un copil atât de tânăr acuzat de o infracţiune. De fapt, acest lucru nu a fost nimic mai mult decât o glumă nepotrivită, care a dus acum la acuzarea unui copil de 10 pentru viol deosebit de grav”, a declarat ofiţerul Quanell X, potrivit dailymail.co.uk

Fetiţa a stat, la vremea respectivă patru zile în Centrul de detenţie juvenilă din Harris.

Sursa: publika.md