mamaplus

O celebră actriță din serialul Game of Thrones a devenit mamă în secret

-
//
04.05.2021

Actrița Natalie Dormer (39 de ani), cunoscută pentru rolul lui Margaery Tyrell din serialul „Urzeala tronurilor”, a născut o fetiță în ianuarie. Actrița britanică a povestit cum și-a petrecut timpul în pandemie, când, spune ea, „nu am copt doar pâine”. Natalie Dormer a povestit recent în cadrul podcast-ului „That’s After Life' că ea și partenerul ei, David Oakes, au hotărât să aibă un copil, deoarece, a glumit ea, „Ce altceva ar putea face oamenii în această perioadă?”. 

„Să rămân însărcinată și să am un copil a fost lucrul ideal în timpul pandemiei. Probabil că vi se pare un clișeu”, spune Natalie, care își imaginează cum va sta fiica ei într-un bar, peste 30 de ani, la o întâlnire, și va spune: „Da, sunt un copil al COVID-ului”.

mamaplus

Actrița mai spune că au trecut trei luni de când a născut și că este „o bucurie absolută”, chiar dacă e frântă de oboseală. „Nu mă voi mai plânge niciodată de orele numeroase petrecute la filmări, fiindcă am aflat cum e într-adevăr să nu dormi”, spune Natalie.

Ea recunoaște, de asemenea, că a subestimat schimbarea enormă pe care o produce maternitatea:

„Auzi oameni care spun că întreaga perspectivă asupra vieții și întregul tău sistem de valori se vor schimba după ce vei avea un copil și îți dai ochii peste cap, zicând: «Da, bine… ». Dar apoi devii și tu o astfel de persoană și îți dai seama cât de adevărat e. Lucrurile chiar se schimbă radical și ai o perspectivă complet nouă asupra vieții”, adaugă ea.

Natalie nu a precizat cum o cheamă pe fetița ei, ci doar că este absolut îndrăgostită de ea și că îi va fi foarte greu să se întoarcă la muncă atunci când teatrele londoneze se vor redeschide.

mamaplus