mamaplus

O căruță cu doi copii în ea, lovită de un BMW la Telenești. Un minor a murit pe loc

-
//
18.03.2024

Un accident grav s-a produs în raionul Telenești. Un BMW, la volanul căruia se afla un șofer de 20 de ani, a lovit o căruță. Drept urmare, un adolescent de 15 ani a decedat la fața locului, până la sosirea ambulanței.

mamaplus

Potrivit ofițerului de presă Elena Băetrău, sâmbătă seara, 16 martie, în jurul orei 20:11, polițiștii din Telenești au înregistrat un apel telefonic privind producerea unui accident rutier grav pe traseul dintre satele Chiștelnița și Scorțeni, transmite Știri.md

Conform informațiilor preliminare, un automobil de model BMW, condus de un șofer în vârstă de 20 de ani, a lovit din spate un transport hipomobil (o căruță) în care se aflau doi minori cu vârstele de 15 ani. 

În urma loviturii, unul dintre adolescenți a decedat până la sosirea ambulanței, iar celălalt copil a fost transportat la Spitalul Raional Telenești, fiind în stare gravă.

Poliția derulează în prezent investigații pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului. 

„Facem apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulație și să fie atenți la drum pentru a evita astfel de situații nefericite”, anunță oamenii legii.