mamaplus

O cântăreață celebră a devenit mamă pentru a doua oară (FOTO)

-
//
01.02.2021

Celebra cântăreață Kelly Rowland și soțul ei, Tim Weatherspoon, au devenit părinți pentru a doua oară și trăiesc cele mai frumoase clipe! Vedeta a adus pe lume un băiețel, ce a primit numele de Noah Jon. Vedeta a dezvăluit recent veștile pe Instagram, explicându-le fanilor că băiețelul ei a venit pe lume săptămâna trecută, dar a vrut să țină totul secret până acum. 

„În ziua 21, anul 2021, secolul 21, Noah Jon Weatherspoon ne-a salutat. Suntem foarte fericiți.”, a scris cântăreața la o poză unde micuțul apare alături de fratele lui mai mare, Titan Jewell, în vârstă de 6 ani.

mamaplus

În octombrie, cântăreața dezvăluia că este însărcinată pentru a doua oară când apărea pe coperta revistei Woman’s Health într-o rochie diafană, iar burtica de gravidă îi era pusă în evidență. Într-un interviu pentru aceeași publicație menționată mai sus, Kelly dezvăluia ca ea și soțul ei, Tim Weatherspoon, s-au decis să încerce pentru al doilea copilaș la începutul pandemiei, fiind surprinși când aceasta a rămas însărcinată imediat. 

„Vorbeam despre acest lucru, apoi a venit pandemia de coronavirus și ne-am gândit să vedem ce se întâmpla. A putea să am un copil…fac 40 de ani în februarie. A avea grijă de mine înseamnă mult.”, spunea pe atunci cântăreața.

mamaplus

„Eu și soțul meu eram în mijlocul pandemiei la fel ca toți ceilalți. Și nu prea sunt multe de făcut în casă. Ne-am gândit că vom încerca pentru al doilea copil, dar nu știam cât va dura acest lucru. Literalmente, prin harul lui Dumnezeu, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o viață nouă. Suntem foarte încântați.”, dezvăluia ea apoi pentru publicația People.

Kelly Rowland este căsătorită cu managerul ei, Tim Weatherspoon. Cei doi au început să formeze un cuplu în 2011, căsătorindu-se în 2014 printr-o ceremonie intimă ținută în Costa Rica. În același an, primul lor copil venea pe lume, ce primea numele de Titan Jewell Weatherspoon.

mamaplus