mamaplus

O bonă din Moldova, bătută cu cruzime de părinții copilului de care avea grijă

-
//
16.01.2020

Scena şocantă a fost filmată la sfârşitul anului 2019. Bona este o tânără din Republica Moldova, care a fost angajată de doi soţi din municipiul Suceava pentru a avea grijă de un copil. În imaginile filmate de un martor impasibil se vede cum tânăra este lovită cu pumnii şi picioarele.

Imaginile au fost publicate pe Facebook de un tânăr din Buzău, care a declarat că a găsit filmuleţul pe internet. Filmarea şocantă a fost sesizată Poliţiei. Speriat de reacţiile pe care le-a provocat în spaţiul virtual, tânărul a şters postarea. În imagini apare o femeie de etnie romă, care o loveşte cu bestialitate pe o tânără. Victima este lovită cu pumni şi picioare de mama copilului. 

La agresarea fetei a asistat şi o a treia persoană, care a filmat întreaga scenă. Martorul nu a reacţionat ca să o tempereze pe bătăuşă. 

Bona a fost agresată la sfârşitul anului trecut. 

În luna noiembrie 2019, cei doi soţi au fost arestaţi preventiv pentru că au sechestrat-o pe tânără. Soţii o acuzau pe bonă că le-a furat din casă bijuterii în valoare de 3.000 de euro.

Anchetatorii au stabilit că atunci când a fost agresată, bona nu mai lucra pentru familia respectivă. Se angajase la un magazin din cartierul Burdujeni, de unde a fost sechestrată de patru persoane, mai exact de foştii săi angajatori şi de doi prieteni ai acestora. 

Cei patru au căutat-o pe femeia din Republica Moldova la noul loc de muncă, au determinat-o să iasă în faţa magazinului, de unde au luat-o cu forţa, au lovit-o şi au urcat-o într-o maşină. Au dus-o în casa celor doi soţi, unde au continuat s-o lovească încercând să o determine să recunoască furtul. 

Sub valul de lovituri, femeia le-ar fi spus că a dus bijuteriile la o casă de amanet din municipiul Suceava. Cei implicaţi s-au urcat în maşină şi s-au deplasat la locul indicat, numai că bijuteriile nu erau acolo. Aşa că soţii au hotărât să o ducă pe fosta angajată înapoi la magazin.

O colegă de serviciu a victimei a sunat la 112 şi a alertat Poliţia. Aşa au aflat anchetatorii de incident. În încercarea de a le demonstra poliţiştilor că dreptatea este de partea lor, bătăuşii le-au arătat o înregistrare video în care fosta bonă recunoştea că a comis furtul.

În prezent, cei doi soţi se află la domiciliu şi sunt cercetaţi sub control judiciar.

Imaginile pot fi vizualizate accesând sursa de mai jos. Atenție însă, imaginile vă pot afecta emoțional.