mamaplus

O bătrână din Capitală, deranjată de copiii „prea gălăgioși”, a vărsat peste ei un lighean cu apă rece

-
//
05.09.2019

Deranjată de copiii „prea gălăgioși”, o bătrână din Capitală a decis să facă liniște, vărsând peste aceștia un lighean cu apă rece. Cazul a fost raportat de către mama unuia dintre copii. Femeia a menționat că a luat deja legătura cu polițistul de sector urmând să facă o plângere, informează realitatea.md.

mamaplus

Totul s-a întâmplat în curtea unui bloc din strada Rahmaninov din sectorul Buiucani al Capitalei.

„Avem în Moldova oameni extraordinari. Iată de exemplu vecina mea din casa vecină. Femeie în vârstă. Copii nu are. Ora 8 seara. În curte, un copil se joacă cu mingea. Nu strigă (subliniez, ei în genere nu vorbesc atunci când joacă fotbal), pe nimeni nu atinge. Dar ei îi este prea tare. Ea își dorește liniște, iar în loc să iasă și să roage liniștit să se joace mai în liniște, femeia varsă peste copii un lighean cu apă rece”, a scris utilizatoarea Lera Derjanskaya pe pagina sa de Facebook.

Femeia, care este mama unuia dintre copii, a bătut în ușa bătrânei, dar aceasta n-a deschis. Luată la rost de aceasta prin geam, bătrâna a recunoscut că nu avea dreptul să recurgă la acest gest, dar a refuzat să ceară scuze.

„Normală atitudine. Omenească. Ca la noi la moldoveni”, a mai scris femeia în postarea sa.