mamaplus

O artistă de la noi s-a căsătorit în mare secret

-
//
24.08.2020

Se spune că fericirea iubește liniștea, iar dragostea trăită departe de ochii lumii este alegerea mai multor persoane publice. Este și cazul interpretei Ecaterina Cojocaru alias. Keya, care a dat o veste cât se poate de curioasă în acest weekend. Se pare că artista s-a căsătorit sâmbătă în mare secret și a postat cu această ocazie o imagine romantică, demonstrând inelul de logodnă.

mamaplus

„Îmi plac secretele. Iar o nuntă secretă îmi place și mai mult”, a scris artista pe rețelele de socializare. Felicitările nu au întârziat să apară, chiar dacă Ecaterina a hotărât să păstreze în taină numele alesului inimii sale.

Fiind fondatoarea brandului de haine și accesorii Arcobadara și având un gust foarte rafinat, Ecaterina a optat pentru o rochiță scurtă clasică, cu umerii bufanți și cu siguranță a atras toate privirile.

mamaplus
mamaplus

Menționăm că Ecaterina Cojocaru este premiantă la multiple festivaluri și concursuri naționale și internaționale de muzică ușoară, designer vestimentar și actriță, fiind cunoscută grație rolului principal din filmul autohton ”Botez” lansat în 2019.

mamaplus
mamaplus