mamaplus

O adolescentă din Chișinău s-a stins din viață în urma unui accident rutier

-
//
03.12.2020

O fată în vârstă de 17 ani a decedat în urma unui accident rutier care s-a produs seara trecută, pe șos. Hîncești din capitală. Potrivit Poliției, aceasta a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada într-un loc neautorizat.

Dispeceratul Direcției de Poliţie a mun. Chișinău a fost sesizat în seara zilei de 2 decembrie, în jurul orei 19.20, prin intermediul serviciului 112, pentru a interveni la documentarea unui accident rutier produs pe șos. Hîncești. Angajații Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul DP mun.Chișinău au stabilit că o mașină marca Volvo, condusă de conducător în vârstă de 48 de ani, a tamponat o minoră de 17 de ani, care traversa strada în afara trecerii de pietoni.

Tânăra a fost preluată de un echipaj medical. În pofida eforturilor lucrătorilor medicali, adolescenta a decedat în drum spre spital. A fost dispusă inițierea unui proces penal, iar organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțelor.

În acest context Poliția Capitalei recomandă:

  • traversați strada doar la trecerile pentru pietoni și la culoarea verde a semaforului. Oferiți-le conducătorilor auto timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare!
  • asigurați-vă din timp ca sunteți vizibil pentru conducătorii unităților de transport atunci când aveti intenția de a traversa strada.