mamaplus

O actriță celebră de la Hollywood a devenit mamă pentru prima oară

-
//
26.03.2021

Actrița Emma Stone și partenerul ei, Dave McCary, au devenit pentru prima oară părinți. Potrivit unor surse citate de TMZ actrița, în vârstă de 32 de ani, a născut sâmbăta trecută în Los Angeles. Cuplul nu a confirmat încă numele sau genul primului-născut, dar este, fără îndoială, încântat.

Sarcina Emmei a fost confirmată în ianuarie când o sursă a declarat pentru E!News: „Emma este însărcinată și iubește viața de familie!”. Deși nu a făcut nicio declarație publică cu privire la sarcina sa, actrița a fost surprinsă de paparazzi pe parcursul celor 9 luni, observând burtica sa vizibil crescută. 

Din cauza sarcinii, Emma a fost nevoită să renunțe și la un viitor proiect alături de Brad Pitt. Actrița ar fi trebuit să joace rolul principal într-un lungmetraj al regizorului „La La Land', Damien Chazelle.  Ea a părăsit distribuția după un aparent conflict în ceea ce privește programul filmărilor. Actrița a solicitat întârzierea filmărilor pentru a putea fi lângă bebelușul ei în primele luni de viață. Potrivit Deadline, actrița australiană Margot Robbie va fi cea care o va înlocui pe Emma Stone.

mamaplus