mamaplus

Nu va lăsa niciun ban din averea sa copiilor săi! Celebrul ”James Bond” face dezvăluiri neașteptate

-
//
19.08.2021

Daniel Craig, starul filmelor cu James Bond, a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare într-un interviu recent cu publicația britanică Candis Magazine. În vârstă de 53 de ani, actorul a dezvăluit că nu plănuiește să-și lase averea copiilor, și chiar că acest fenomen e „dezgustător”.

„Nu vreau să las sume mari generației următoare. Cred că moștenirile sunt ceva chiar foarte dezgustător. Filosofia mea e să scapi de ea sau să o dai înainte să te duci. Nu e și o zicală veche care spune că dacă mori bogat, ai eșuat?”, susține Daniel Craig.

Potrivit surselor, Craig are o avere estimată la 160 de milioane de dolari. El și actuala lui soție, Rachel Weisz, au împreună o fetiță în vârstă de aproape 3 ani, însă actorul mai are și o a doua fiică pe nume Ella, de data aceasta în vârstă de 29 de ani, din căsnicia cu fosta soție, Fiona Loudon. Rachel (51 de ani) are și ea, la rândul ei, un fiu în vârstă de 15 ani pe nume Henry, alături de regizorul Darren Aronofsky.

Oricum ar sta lucrurile, se pare că niciunul dintre copiii lui Daniel Craig – sau chiar și ai lui Weisz – nu se vor bucura de moșteniri prea mari lăsate la bancă, atâta timp cât tatăl lor își menține dorința de a scăpa de propria avere cât mai repede.

O bună parte a averii actorului a venit în urma interpretării celebrului agent MI6, James Bond, în ultimii 15 ani – mai mult, Daniel Craig se pregătește să intre în rolul care l-a consacrat pentru ultima oară, în cel de-al șaselea film din seria 007, ”No Time to Die”.