mamaplus

Nou-născut, găsit mort într-o pungă. Mărturia mamei sale

-
//
17.08.2019

Femeia din Poiana Negrii, judeţul Suceava, în gospodăria căreia a fost găsit un bebeluş mort, într-o pungă, iar apoi resturile a încă doi bebeluşi, le-a spus anchetatorilor că mai are trei copii şi că pe cei din urmă nu i-a mai vrut.

mamaplus

Vecinii spun că femeia ar mai fi fost însărcinată de două ori, însă, dintr-o dată, semnele gravidităţii au dispărut şi nu s-a mai ştiut nimic despre acei prunci.

Femeia a mărturisit că în ultimii doi ani a mai avut doi copii, care sunt îngropaţi pe proprietatea familiei. Femeia are trei copii în vârstă, de 6, 8 şi 10 ani. Ea a spus că după cei trei copii nu şi-a mai dorit şi alţii.

În timpul cercetărilor, femeia le-a indicat anchetatorilor locurile în care sunt îngropaţi copiii. La faţa locului a fost adus şi soţul femeii, care a declarat că nu ştia de sarcină.

Poliţiştii au găsit luni trupul neînsufleţit al unui bebeluş, în curtea familiei, iar femeia de 37 de ani, mamă a trei copii, a fost internată de urgenţă în spitalul din Vatra Dornei.

Săptămâna viitoare va fi supusă unei expertize psihiatrice. În ceea ce priveşte băieţelul găsit fără viaţă, analizele medicilor legiști trebuie să stabilească exact cauza morţii.

Sursa: stiri.md