mamaplus

Nona Marian are fete mari! Deși au vârste diferite, Sofia și Domnița sunt născute în aceeași zi

-
//
21.07.2022

Interpreta Nona Marian este o mamă împlinită, având două fiice frumoase, inteligente și talentate. Cele două adolecente sunt născute în aceeași zi, dar au vârste diferite. Sofia este sora mai mare și împlinește astăzi 17 ani, iar Domnița este mezina familiei la cei 15 ani ai săi. Nona Marian a împărtășit câteva imagini superbe cu fiicele ei, menționând că ele sunt tot ce are ea mai scump.

”La mulți ani Iepurașii Mei!!! Să fiți mereu Una pentru Alta, dacă tot a vrut Dumnezeu să împărțiți o Zi la Două! Sunteți My Everything! Vă mulțumesc că ați ales să fiu Mama voastră!”, se arată în mesajul artistei publicat astăzi pe Instagram.

mamaplus

Sofia își face studiile în Marea Britanie, iar Domnița este elevă la un liceu din capitală. Atât fetele cât și mama lor sunt pasionate de pictură și chiar dacă se văd doar în vacanță, comunică foarte mult și sunt cele mai bune prietene.

mamaplus

Nona Marian și Iurie Ciocan marchează în acest an 17 ani de căsnicie, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri cunoscute publicului de la noi.

mamaplus