Noi doi!

Noi doi!

-
//
11.02.2016

Vino împreună cu jumătatea ta să sărbătoriți dragostea la Shopping MallDova! Până pe 14 februarie, dragostea va pluti în aer, iar atmosfera de sărbătoare și muzica romatincă vă va învălui inima și sufletul. Iar pentru ca tu să fii în al noulea cer de fericire, Shopping MallDova ți-a pregătit multe concursuri, surprize, cadouri și un concert de zile mari.

Noi doi!

De îndată ce intri la Shopping MallDova, poți admira două lebede mari, îndrăgostite care te vor ademeni să-ți imortalizezi iubirea și momentele fericite lângă ele. Iar de Ziua Îndrăgostiților, alături de păsările albe, care simbolizează visele împlinite, va fi instalată și o cabină pentru fotografii instant, de unde vei putea ieși cu pozele gata tipărite.

Între timp, muzica romantică interpretată de o trupă de instrumentiști va cânta în ritmul inimilor voastre, amintindu-vă că sunteți actorii principali ai frumoasei povești de dragoste pe care o trăiți în viața reală. Iar sentimentele voastre se vor înflăcăra și mai mult, când zeci de îngerași vă vor oferi felicitări de Ziua Îndrăgostiților.

Noi doi!

Pentru ca momentele fericite alături de jumătatea ta să nu fie tulburate de gălăgia copiilor, îi poți lăsă să se distreze la atelierele de creație, desfășurate în perioada 11-14 februarie. Aici micuții vor învăța să confecționeze felicitări și decorațiuni cu ocazia zilei de Sfântului Valentin, pe care le vor oferi celor dragi. Picii vor simți și ei atmosfera de sărbătoare, participând la un show organizat special pentru ei de către FasTracKids, în ajunul Zilei Îndrăgostiților.

Noi doi!

Marea petrecere va fi dată chiar de 14 februarie, începând cu ora 17.00. Atunci, trupa „Karafizi & The Roof” va face un show grandios și va interpreta special pentru tine piese celebre de dragoste. Pe parcursul concertului vei câștiga și diferite premii pentru tine și iubirea ta: cine romantice, bilete la cinema si bowling, dulciuri și cadouri personalizate

Așa cum se cuvine la orice sărbătoare, trebuie să vii și cu un cadou pentru jumătatea ta. Iar dacă ești în pană de idei, Shopping MallDova a elaborat o aplicație care te va ajuta să identifici cadoul potrivit în funcție de preferințele iubitului/iubitei tale. Tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina de Facebook a Centrului Comercial Shopping MallDova și să accesezi aplicația.

Noi doi!

Noi doi la Shopping MallDova