Noaptea de Revelion în PMAN, fără alcool

Noaptea de Revelion în PMAN, fără alcool

-
//
30.12.2014

În Piaţa Marii Adunări Naţionale, în noaptea dintre ani va fi interzisă comercializarea şi consumarea băuturilor alcoolice. Poliţiştii vor forma filtre şi nu vor permite accesul persoanelor în stare de ebrietate.

Noaptea de Revelion în PMAN, fără alcool

Şeful adjunct al Direcţiei Poliţie a municipiului Chişinău, Silviu Muşuc, a declarat că în piaţă va fi permis doar vinul fiert, care nu este considerat băutură alcoolică.

În perimetrul străzilor Puşkin şi Bănulescu-Bodoni, dar şi în regiunea Catedralei Adormirii Maicii Domnului vor fi create 6 filtre de poliţişti care vor verifica cetăţenii care vor veni la concertul din piaţă.

Persoanele în stare de ebrietate, dar şi cele care vor deţine obiecte interzise sau arme nu vor avea acces la manifestare.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, de Revelion în Piaţa Marii Adunări Naţionale, peste 1 000 de poliţişti vor asigura ordinea publică. În total, de sărbători peste 4 000 de poliţişti vor acţiona în misiuni de menţinere a ordinii publice, fluidizare şi siguranţă a traficului rutier, precum şi pentru prevenirea şi intervenţia în situaţii de urgenţă.

Sursa