mamaplus

Nicoleta Nucă vrea să adopte un copil de culoare: ”Este un gest de iubire supremă”

-
//
18.10.2021

Nicoleta Nucă își dorește să adopte un copil de culoare în viitorul apropiat. De asemenea, cântăreața are planuri de nuntă cu Alex Ursache. Ea a povestit că nu își dorește o nuntă fastuoasă, ci ceva restrains, doar cu familia și prietenii apropiați alături.

”N-am planificat încă nunta deoarece suntem în pandemie. Am o listă întreagă de rochii. Ne gândim la ceva foarte restrâns, cu o mână de oameni, adică familia și cei mai apropiați oameni, cred că nici 20. Undeva peste hotare ne-am gândit s-o facem, în Italia undeva în Capri, nu mă văd în România”, a declarat Nicoleta Nucă într-un interviu televizat.

Nicoleta a mărturisit că își dorește foarte mult ca pe viitor să se mute în Australia alături de soțul ei. Mai mult, în viitor, artista vrea să adopte un copil de culoare. Nicoleta Nucă a mărturisit că ar vrea să aibă o fetiță, însă nu acum deoarece nu se simte pregătită.

”Îmi doresc să adopt foarte mult, este unul dintre visele mele cele mai mari, să reușesc să adopt un copil. Să iubești un copil pe care nu-l faci tu este un gest de iubire supremă. Îmi doresc și copilul nostru, dar aici încă mai negociem deoarece nu mă simt pregătită în momentul de față”, a declarat Nicoleta Nucă.

Povestea de dragoste dintre Nicoleta Nucă și Alex Ursache a început la ziua de naștere a unei colege de breaslă de-a artistei. Astfel că, de atunci s-au cunoscut mai bine, iar în acest moment formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

mamaplus