mamaplus

Nicole Kidman va apela la o mamă surogat ca să îşi facă soțul fericit

-
//
28.07.2021

Nicole Kidman (54 de ani) şi Keith Urban (53 de ani) îşi doresc un copil de ani de zile, dar acum sunt în sfârşit gata să îşi împlinească visul, a dezvăluit o sursă din anturajul artiștilor. Fiicele cuplului, Sunday Rose, 13 ani, şi Faith Margaret, 10 ani, îşi doresc, de asemenea un frate.

Kidman, care mai are doi copii şi cu fostul soț, nimeni altul decât Tom Cruise, pe Isabella, în vârstă de 28 de ani, şi Connor, în vârstă de 26 de ani, şi Urban, vor apela probabil la o mamă surogat cât de curând.

Kidman filmează acum pentru Being the Ricardos, iar Urban urmează să plece în turneu în iulie, dar fac tot posibilul pentru a-şi găsi timp pentru planurile lor.

Keith tânjeşte după un băiat şi Nicole simte acelaşi lucru. Când a fost întrebat într-un interviu cum a reuşit să îşi păstreze căsnicia şi să rămână la fel de îndrăgostit o perioadă atât de lungă de timp, Urban a răspuns: "Fac aceleaşi lucruri pe care le-am făcut la început, când am început să ne întâlnim. Mă ocup de grădină. Dacă nu faci treabă bună, grădina începe să crească şi apoi te plângi că grădina nu este interesantă şi cauți o alta. Eu întrețin această grădină.

În mod clar, Urban face o treabă excelentă întreţinând „grădina”, deoarece relaţia lor înfloreşte, iar acum sunt sunt gata să primească un nou membru.