mamaplus

Neurosonografia și examenul USG la copii - proceduri nedureroase efectuate la SANCOS

-
//
11.09.2020

Examinările ecografice la copii reprezintă niște proceduri importante care pot oferi informații ample despre starea de sănătate a celor mici. La clinica SANCOS puteți obține rapid  o imagine medicală completă în ceea ce privește sănătatea copiilor.

Pachetul de examinare ecografică include: neurosonografia și examenul USG al organelor interne.

Neurosonografia reprezintă examenul ecografic al creierului și are ca scop cercetarea structurii creierului. Ecografia se efectuează pentru prevenție, iar în cazul în care sunt demonstrate anumite modificări, tratamentul poate fi inițiat timpuriu, pentru a evita eventuale complicații.

Ultrasonografia organelor interne oferă a analiză exactă a ficatului, pancreasului, splinei, rinichilor, vezicii urinare, dar și a uterului și ovarelor la fetițe. Procedura ajută la stabilirea unui diagnostic rapid, care duce la prevenirea unor potențiale patologii.

Atât neurosonografia, cât și examenul USG al organelor interne, sunt proceduri nedureroase și fără efecte adverse, recomandate pentru toți copiii.

Prețuri:

  • examinarea ecografică a organelor abdominale - 200 de lei;
  • neurosonografia - 200 de lei.

Adresă: Chișinău, bd. Moscova, 16

Pentru informații suplimentare și programări puteți apela numerele de telefon: +373 (22) 909 909 și/sau +373 (22) 909 908

Clinica Sancos - fondată la 16 ianuarie 1987 este prima Clinică privată acreditată în Republica Moldova și este unul dintre liderii pieței de servicii medicale private din Moldova, certificată și de către organismele internaționale.

Adresa:  mun. Chişinău, bd. Moscova, 16
Telefon:  +373 (22) 909 909, +373 (22) 909 908
E-mail: info@sancos.md
Site: www.sancos.md