mamaplus

Nelly Ciobanu, într-o imagine rară alături de mama și surorile ei

-
//
04.05.2021

Îndrăgita interpretă de la noi, Nelly Ciobanu, provine dintr-o familie numeroasă în care tradițiile și obiceiurile de sărbători sunt la loc de cinste. Ca orice moldovean, artista a mers la părinți de Paște, tocmai în sudul Moldovei, în raionul Cantemir. Nelly spune că în acest an a reușit să-și vadă doar surorile, pentru că cei doi frați ai săi se află în străinătate. Cu această ocazie frumoasă, surorile Svetlana, Rodica, Nelly și mama lor au făcut împreună o poză de colecție, iar admiratorii artistei au ocazia să-i cuoască mai bine familia.

mamaplus

”Suntem cinci la părinți, 3 fete și doi băieți: Svetlana, Rodica, Dinu, Nelly și Gheorghe. Aici suntem doar noi fetele, alături de cea mai scumpă ființă, mama mea. Dacă ar fi să- mi strâng tot neamul împreună, cred că o sală de o mie de oameni, ar fi bună. Neamul meu e mare, suntem foarte mulți, venim din vița Profirenilor, Țurcăneilor, Ciobanu și Butuc, toți de la Sudul Moldovei. Deși mulți sunt plecați în lumea mare, de mult timp coc în capul meu un gând: să- i strâng pe toți la o masă de sărbătoare și sper că într- o bună zi, voi reuși. Sărbători luminate și binecuvântate tuturor!”, a scris Nelly Ciobanu în dreptul imaginii.

În acest an, Nelly Ciobanu celebrează 27 de ani de carieră artistică. La cei 46 de ani ai săi, artista este căsătorită și are o fiică în vârstă de 15 ani.

mamaplus