Ne aşteaptă o noapte cu temperaturi scăzute. Când revin ninsorile

Ne aşteaptă o noapte cu temperaturi scăzute. Când revin ninsorile

-
//
31.01.2018

Mâine, cerul va fi variabil în cea mai mare parte a ţării, iar vântul va sufla slab din Sud-Vest. În această noapte, sunt prognozate temperaturi cuprinse între minus cinci şi zero grade Celsius. Ziua, la Briceni şi Soroca se vor înregistra şase grade, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. În Capitală, maximele vor ajunge la opt grade. La Tiraspol şi Leova se vor înregistra nouă grade Celsius, la fel ca şi la Cahul şi Comrat. 

Ne aşteaptă o noapte cu temperaturi scăzute. Când revin ninsorile

În această noapte, la Chişinău, temperaturile vor ajunge până la minus un grad Celsius, iar ziua vor fi înregistrate opt grade Celsius. În următoarele doua zile se vor menţine aceleaşi temperaturi. Spre sfârşitul săptămânii sunt prognozate ninsori, iar mercurul din termometre va coborî până la 2 grade Celsius. 

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 11 grade Celsius. În capitala Franţei şi la Londra, mercurul din termometre va indica opt grade Celsius. La Berlin se vor înregistra şapte grade, în timp ce la Budapesta şi Belgrad maximele vor ajunge până la 12 grade. La Praga şi Varşovia va fi mai răcoros, mercurul din termometre va indica şase grade Celsius. Pentru capitala României, meteorologii prognozează 10 grade. La Kiev vor fi temperaturi de patru grade, iar la Moscova minus zece grade Celsius.

Sursa: Publika.md