mamaplus

Natalia Cheptene are o nouă pasiune: ”Mi-am luat inima în dinți și am zis că trebuie să o fac”

-
//
17.02.2021

Cunoscuta prezentatoare TV de la noi, Natalia Cheptene, spune că deși o vedem des la televizor, ea preferă să stea departe de rețelele sociale și evenimentele mondene. Tocmai de aceea, noutățile din viața ei apar foarte rar în presa de la noi. Totuși, Natalia a decis astăzi că a venit momentul să-și deschidă sufletul și să ne comunice o noutate frumoasă și chiar neașteptată.  

”Mi-a luat ceva timp ca să prind la curaj și să îți spun ceea ce urmează. Și astăzi uite că mi-am luat inima în dinți și am zis că trebuie să o fac. Este vorba despre o pasiune mai veche a mea, care uite că în ultimii doi ani a început să prindă contur. Este vorba despre design interior unde eu îmi încerc puterile. Am realizat deja câteva proiecte...”, așa a făcut marele anunț Natalia Cheptene.

Prezentatoarea TV și-a făcut curaj să publice primele imagini cu o baie a cărei design îi aparține. Ea și-a rugat urmăritorii să îi dea o notă și să comenteze lucrările sale.

Se pare că Natalia va balansa între meseria de prezentatoare TV pe care o practică de mai bine de 20 de ani și noua sa pasiune în design interior. Cu siguranță, acest hobby îi va veni ca o mănușă, dacă tot preferă să stea departe de tot ce înseamnă viață mondenă.

„În spatele televiziunii sunt o persoană mai puțin sociabilă și aici este paradoxul, pentru că mi-am ales o meserie care îți solicită să fii cât mai deschisă. Eu nu sunt așa de fire, nu prea comunic cu lumea, nu-mi place să fiu prezentă la tot felul de petreceri, evenimente, deși acestea fac parte din viața mea. Aleg să dedic tot mai mult timp familiei și celor dragi.”, spunea Natalia într-un interviu televizat.