mamaplus

Natalia Barbu, mesaj cutremurător la 7 ani de la moartea mamei sale

-
//
18.05.2022

La șapte ani după trecerea în neființă a mamei sale, Natalia Barbu își amintește cu lacrimi în ochi despre acest eveniment dureros din viața ei. Ea spune însă că atunci când Dumnezeu îți închide o ușă, se deschide alta, iar fetița ei Vera a venit ca o rază de soare în viața ei. Chiar dacă nu își va cunoaște nepoțica niciodată, regretata interpretă Ana Barbu va rămâne mereu în inimile tuturor.

”Scumpa mea mămică, femeie lumină și iubire! Au trecut 7 ani fără tine, ai plecat la îngeri și sper că ești bine acolo în Brațele Divine! Într-o zi cu soare din august, a venit pe lume o bucățică din tine pe nume Vera. Cât de mult mi-aș dori să fii aici cu noi, să ne bucurăm împreună de copiii mei, sunt sigură că ai fi o bunică minunată! Te iubim și ești în inimile noastre mereu.”, se arată în mesajul tulburător al Nataliei Barbu.

Totodată, artista a publicat și o poză rară din copilăria ei.

mamaplus

După trecerea în neființă a mamei sale, au urmat ani grei, iar durerea îi poate fi alinată doar de familia ei.

”M-am simțit orfană de mamă. Timpul le așează la loc pe toate, nu le tratează, nu le vindecă. Pierderea mamei nu are cum să treacă, nici cu anii. Dar, atunci când ai familia ta, ai copiii tăi și ai echilibrul tău, asta este cea mai mare forță care te ajută să te alini cumva și să înțelegi că mama este. Mama a venit, a trăit aici pe pământ, ți-a fost mamă și a plecat mai departe și te veghează. O bucățică din mămica mea e și în fetița mea. Când va crește mai mare, am să-i spun că a avut o bunică excepțională, frumoasă, strălucitoare. Mama când intra undeva, se lumina totul în jur – avea atâta energie și forță, era foarte impunătoare. Am să-i spun că bunica ei m-a crescut frumos, am să-i dau iile bunicii...”, a povestit Natalia Barbu în interviul Fără Protocol.

Într-un interviu recent, artista a mai mărturisit că la un an de la moartea mamei sale, l-a cunoscut pentru prima dată pe tatăl ei biologic, cu care încă mai păstrează legătura.