Natalia Barbu a lansat o piesă sfâșietoare în memoria mamei salei (VIDEO)

Natalia Barbu a lansat o piesă sfâșietoare în memoria mamei salei (VIDEO)

-
//
11.05.2018

Natalia Barbu a lansat astăzi o piesă emoționantă în memoria mamei sale, Ana Barbu. Pe 18 mai se împlinesc 3 ani de când artista a trecut în neființă. Muzica piesei ”Elegie” a fost scrisă chiar de Natalia și atinge cele mai sensibile corzi ale sufletului. 

Natalia Barbu a lansat o piesă sfâșietoare în memoria mamei salei (VIDEO)

Azi, Natalia Barbu a postat și un mesaj sfâșietor pe pagina sa. 

Uneori, din senin, mi se pune un nod în gat și fără să vreau lacrimile îmi spală obrajii. Știi? Golul din suflet, acel gol din suflet nu dispare și nu se transformă. Nici cu timpul, nici cu oamenii întâlniți, nici cu întâmplările frumoase. Poate, doar cu Victoraș, care crește. 

Uneori, știi, când sunt singură în fața oglinzii, eu nu mă văd pe mine, ci pe tine. Acum semănam atât de mult și atât de tare aș vrea să ne bucurăm împreuna de asta. Pentru ca ești frumoasă. Și în mintea mea, în sufletul meu, ești tot mai vie și mai aproape. Nici nu trebuie să te visez, ca să te simt alături de noi, tot timpul. Dar tu vii in vis. Cred că și ție iți este dor de mine, mămico. Și e atât de ușor și de senin când te visez. Îmi dai sfaturi, lumină. Avem atâta timp să stăm de vorbă, să împart cu tine grijile și bucuriile noastre. 

Dar … dar atât de tare mă doare că nu te pot îmbrățișa, că nu mă pot ghemui în brațele tale, să-ți simt mirosul, să-mi simți inima. Azi, mai mult ca oricând iți trimit toată dragostea mea și te cuprind cu tot dorul din mine. Să-ți fie bine acolo unde ești, acolo de unde ne veghezi și ne ești aproape.

Amintim că, Ana Barbu s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani, din cauza bolii incurabile, scleroză amiotrofică laterală. Boala atacă celulele nervoase care controlează mișcarea voluntară, ceea ce, în timp, face mișcarea mâinilor, picioarelor și a mușchilor feței extrem de dificilă. 

Sursa: Mamaplus.MD