mamaplus

Naomi Campbell a împlinit 51 de ani și a dezvăluit cum se simte ca proaspătă mămică

-
//
25.05.2021

Celebrul supermodel american a surprins o lume întreagă atunci când a anunțat că a devenit mamă. În data de 22 mai, Naomi Campbell a împlinit 51 de ani și a celebrat aniversarea cu o imagine pe care a postat-o pe contul ei de Instagram, o fotografie cu ea când era mică, în care a etichetat-o pe mama ei, Valerie Morris Campbell. „Binecuvântată și recunoscătoare” – acesta este textul care însoțește fotografia, făcând referire și la faptul că acum Naomi a devenit mamă.

mamaplus

Pe 18 mai, Naomi Campbell a surpris pe toată lumea cu vestea că acum este mamă. Anunțul că Naomi Campbell a devenit mamă a fost confirmat chiar de faimosul model, care a publicat pe rețelele de socializare un mesaj înduioșător, alături de o fotografie în care ține în palme picioarele nou-născutului. 

mamaplus

„O mică binecuvântare minunată m-a ales să fiu mama ei. Mă simt onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura pe care o voi împărtăși cu îngerul meu pe tot parcursul vieții. Nu există dragoste mai mare.”, scria atunci Campbell.

Cu mai multe ocazii au apărut în presă speculații cu privire la faptul că supermodelul Naomi Campbell ar fi însărcinată. În mai 2017, ea a declarat pentru revista Evening Standard că își dorește să devină mamă, însă nu se grăbește. „Mă gândesc să am copii tot timpul. Dar acum, având în vedere cum evoluează știința, cred că pot să fac asta când vreau”, spunea Naomi Campbell la vremea respectivă.