mamaplus

Moș Crăciun a ajuns la Glodeni: Copiii au fost surprinși cu daruri dulci

-
//
01.01.2024

Mai mulți copii din raionul Glodeni au primit daruri din partea unor oameni care s-au mobilizat și au adunat bomboane și fructe, iar voluntarii, deghizați în Moș Crăciun și Crăciunița, au reușit să ajungă pe la casele lor.

mamaplus

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a trimis în viață oameni cu o inimă de aur, care m-au ajutat să realizez acest frumos eveniment. Să știți că Moș Crăciun a împrăștiat bomboane și portocale chiar și trecătorilor, copilașilor și bătrâneilor care stăteau la poartă. Mă închin în fața tuturor care au contribuit și m-au ajutat sa fiu alături copiilor care mă așteptau cu suflețelul la gură. Singură nu aș fi reușit. Caravana de Crăciun 2024 pentru copilașii mai triști a fost încheiată cu succes”, a împărtășit organizatoarea caravanei, Edita Josan, transmite tvn.md.

Potrivit organizatoarei, oamenii s-au mobilizat și în acest an, iar costumele pe care le-au purtat Moș Crăciun și Crăciunița au fost cusute gratuit de către un atelier din municipiul Bălți, pentru ca atmosfera să fie și mai specială.