mamaplus

Momentul șocant în care o adolescentă își aruncă bebelușul nou-născut la gunoi

-
//
11.01.2022

Imagini înfiorătoare au surprins momentul în care o mamă adolescentă și-a aruncat bebelușul nou-născut într-un tomberon. Câteva ore mai târziu, sugarul a fost găsit în viață și a fost dus de urgență la spital. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânăra coboară dintr-o mașină cu un sac de gunoi pe care îl aruncă într-un tomberon.

Șase ore mai târziu, imaginile au arătat trei persoane care se uitau prin tomberon înainte ca unul dintre ei să găsească copilul înăuntru. În mod absolut miraculos, nou-născutul era în viață și acum este în stare stabilă, într-un spital.

Bebelușul a fost găsit în viață în tomberon după șase ore

Incidentul șocant a avut loc în orașul New Mexico, în data de 7 ianuarie.  Acum, mama bebelușului, pe nume Alexis Avila, în vârstă de 18 ani, este acuzată de tentativă de omor și abuz asupra minorilor prin abandon. Polițiștii spun că tânăra și-a recunoscut fapta.

Proprietarul unui magazin din apropiere a fost șocat să afle că polițiștii i-au cerut imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a căuta persoana care ar fi aruncat un bebeluș la gunoi. 

Imaginile arată o femeie - despre care polițiștii cred că este Avila - ajungând în parcare într-un sedan alb și aruncând la tomberon un sac negru în care se afla bebelușul nou-născut.