mamaplus

Moldovenii vor putea achita online impozitele și taxele. Serviciul Fiscal de Stat lansează un nou instrument electronic

-
//
13.12.2019

Serviciul „Achitarea on-line a impozitelor şi taxelor administrate de SFS” reprezintă o soluție informatică care va permite generarea şi achitarea impozitelor şi taxelor prin intermediul Serviciului Guvernamental „Mpay”.

Serviciul Fiscal de Stat lansează un nou serviciu electronic „Achitări on-line de către persoanele fizice a impozitelor şi taxelor administrate de către SFS”.

În scopul oferirii contribuabililor a unui instrument on-line de achitare a taxelor şi impozitelor administrate de către SFS a fost elaborat serviciul web destinat atât contribuabililor autorizații pe portalul servicii.fisc.md, cât şi pentru persoanele neautorizate, informează SFS.

Persoanele autorizate beneficiază de un instrument care va permite reflectarea în regim automatizat a tuturor obligațiunilor fiscale deținute de contribuabil la momentul accesării serviciului respectiv.

Pentru a utiliza noul serviciu, contribuabilii trebuie să acceseze rubrica „Achitare on-line a impozitelor şi taxelor de către persoanele fizice-cetățeni” de pe pagina oficiale a Serviciului Fiscal de Stat www.sfs.md sau să acceseze portalul serviciilor fiscale electronice servicii.fisc.md.