Moldoveanca Ana Munteanu este câștigătoarea sezonului 7 "Vocea României”!

Moldoveanca Ana Munteanu este câștigătoarea sezonului 7 "Vocea României”!

-
//
18.12.2017

În această seară a avut loc finala ,,Vocea României”. Patru tinere frumoase, talentate și curajoase, printre care și moldoveanca Ana Munteanu, au luptat pentru marele titlu și pentru premiul cel mare de 100.000 de euro.

Moldoveanca Ana Munteanu este câștigătoarea sezonului 7 "Vocea României”!

Emoțiile au fost mari, iar concurența extrem de crâncenă. Toate cele patru concurente au impresionat audiența cu voci puternice. Într-un final, publicul a decis! Ana Munteanu, moldoveanca în vârstă de 16 ani, a devenit câștigătoarea marelui trofeu ,,Vocea României”!

Ana a uimit pe tot parcursul show-ului. A fost, de fapt, una dintre favoritele publicului, după numărul de like-uri și comentariile de susținere și de apreciere pe pagina de facebook a concursului. În audiții, Smiley i-a spus că știe melodia care o poate face câștigătoarea sezonului 7 Vocea României, iar ea a ajuns să o cânte. Ana a făcut o interpretare de excepție a piesei „La Boheme” și a cucerit publicul. Vezi video!

Apoi, Ana și Smiley au interpretat împreună piesa „De unde vii la ora asta”, din repertoriul antrenorului său, iar acordurile au fost răsplătite cu ropote de aplauze de către public. Vezi mai jos, interpretarea emoționantă a celor doi!

În final, Ana Munteanu a impresionat publicul atunci când a cântat în duet cu Marcel Pavel piesa „Prayer”. Moldoveanca a avut o reprezentație demnă de o adevărată artistă alături de Marcel Pavel. Cei doi au cucerit audiența cu vocile lor puternice. Vezi video!

Ana a mulțumit publicului pentru faptul că a votat-o, iar Smiley a spus că noua piesă a Anei este deja ,,lansată”. Smiley, cel care i-a fost antrenor moldovencei, în cadrul proiectului televizat, și-a exprimat convingerea că Ana va deveni o artistă mare, de succes.

Sursa: unica.md